Bilişim ve Hukuk!

15 Oca 2012

Profesyonel WordPress Kitabı



Bahtiyar PALTACI tarafından yazılan Profesyonel Wordpress (CD Ekli) kitabını incelemektesiniz. Profesyonel Wordpress (CD Ekli) hakkında yorumları okuyup kitabın konusu, özeti, fiyatı hakkında bilgi edinebilirsiniz.




Ayrıca kitabı , HepsiBurada , GittiGidiyor , İdeFix , D&R gibi online satış yapan mağazalardan da bulabilirsiniz.


Açıklama :

Şüphesiz ki gün geçtikçe web sitesi kullanan bireyler ve kuruluşlar hızla artmaktadır. Gelişen teknolojinin de bu sürece ayak uydurması, gözle görülür derecede yükselmektedir. İnternete adım attığınızda kendinizi veya kuruluşunuzu tanıtan en iyi web sitesine sahip olmak ister ve bunun doğal bir sonucu olarak belli belirsiz arayışlara girersiniz. Fakat bu işi hiç kendi başınıza yapabileceğinizi düşündünüz mü?Bu Profesyonel Wordpress ile mümkün.

Bu kitapta size, gelişen WordPress ile neleri nasıl yapacağınızı, WordPress'i sadece bir blog olarak değil de aynı zamanda kurumunuzun pratik olarak dünyaya tanıtılmasında yardımcı olacak bir yazılım olduğunu gösterilmiştir.

Konular işlenirken gereksiz konulardan olabildiğince kaçınılarak, herkesin anlayabileceği bir anlatım kullanılmıştır.

Bu kitapta amaçlanan; kendi kişisel blogunuzu oluşturmaktan ziyade, profesyonel web siteleri ortaya çıkarmanızdır.

Ayrıca Uygulamalı Eğitim Video’ları ve ihtiyacınız olan bütün programlar, kitap ile birlikte ücretsiz olarak verilen CD içerisinde yer almaktadır. Bu eğitim videoları sayesinde hem kitap içerisinde öğrendiğiniz bilgileri pekiştirecek hem de baştan sona sıfırdan WordPress ile site nasıl yapılacağını uygulamalı olarak öğreneceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder